Autoriseret VVS installatør i Odense

Vi er autoriserede VVS-installatører i Odense og på resten af Fyn

Årsagen til, at vi kan spænde så bredt over VVS-arbejde, er, ud over vores mange års erfaring, at vi er autoriserede VVS-installatører. Denne autorisation kombineret med vores erfaring giver os det bedste udgangspunkt for at give vores kunder professionel rådgivning samt at udføre kvalitetsarbejde over hele paletten.

For at give dig et indtryk af, hvor vidt vi spænder, er her blot nogle af de opgaver, vi udfører for vores kunder i Odense og på resten af Fyn:

  • Badeværelser
  • Alt i entrepriser
  • Varmeinstallationer (oliefyr, gas, solvarme og jordvarme)
  • Anlæg (aircondition, klimaanlæg og varmepumpler)
  • Køkkeninstallationer

Kvalitet er vores varemærke

Selv om vi spænder bredt, betyder det under ingen omstændigheder, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – uanset størrelsen på opgaven. Når vi udfører VVS-arbejde, skal det være langtidsholdbare løsninger, hvorfor vi naturligvis også tilbyder at rådgive vores kunder til de rette løsninger.
Alle vores kunder i Odense og på Fyn skal mærke, at vi går til alt VVS-arbejde med største professionalisme og seriøsitet, uden at gå på kompromis med god service, og ikke mindst med godt humør. Vores primære mål er at skabe tilfredse kunder gennem solidt og kvalitetspræget VVS-arbejde, der udføres med et smil.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for VVS-arbejde på Fyn, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Firmainfo

VVS FYN ApS

CVR: 33876114

Adresseinfo

​Æblehaven 22

5462 Morud

​Kontaktinfo

Telefon: 26 15 22 55

E-mail: info@vvs-fyn.dk