Varmepumper

Varmepumper er i disse år blevet uhyre populære – blandt andet i sommerhuse. Årsagen er, at man med moderne teknik kan udnytte solens varme i form af den gratis energi, der blandt andet findes i jorden og i luften.

Et varmepumpeanlæg er et anlæg, som, ved hjælp af en kredsproces, og et egnet kølemiddel der cirkulerer i et lukket system, er i stand til at fungere som varmeanlæg i bygninger.

Varmepumper optager varmeenergi fra omgivelserne ved et lavt temperaturniveau. Denne varmeenergi omsættes via kredsprocessen, under tilførelse af drivenergi, til varmeenergi ved et højere temperaturniveau, som direkte kan anvendes til opvarmningsformål.

Varmeanlæg

Miljøvenlige varmeanlæg giver et sundere indeklima, skåner miljøet og halverer varmeregningen.

Teknologien i varmeanlæg er i dag så god, at du kan halvere din varmeregning samtidig med at du skåner miljøet og får et sundere indeklima.

Klimaanlæg

Klimaanlæg er en applikation, et system eller en mekanisme, som er designet til at luftkonditionere, og som eksempelvis kan stabilisere lufttemperatur og relativ luftfugtighed i et større lukket område. Klimaanlæg anvendes også til at køle eller varme.

Klimaanlæg og aircondition bruger store mængder strøm, og du bør derfor så vidt muligt tænke i miljørigtige metoder, når din bolig skal afkøles.

Mange varmepumper fungerer i dag som et klimaanlæg, der bruger den naturlige luft til både at varme og afkøle med. Dette er både en billig og miljørigtig måde at få klimaanlæg.

Service hos VVS Fyn

VVS Fyn leverer, installerer og yder service på varmeanlæg, klimaanlæg og varmepumper i og omkring Odense samt på det øvrige Fyn.

Kontakt os og hør mere​

Vi fortæller dig gerne meget mere om de fordele, du opnår ved at vælge en af vores energiløsninger, og vi giver også gerne et uforbindende tilbud.

Kontakt os på telefon 70 25 22 55 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Firmainfo

VVS FYN ApS

CVR: 33876114

Adresseinfo

​Æblehaven 22

5462 Morud

​Kontaktinfo

Telefon: 26 15 22 55

E-mail: info@vvs-fyn.dk