Nyt Badeværelse i Odense og på Fyn

VVS FYN har i mange år arbejdet med renovering af badeværelse og opsætning af nyt badeværelsee. Det betyder, at vi kan stille vores ekspertise til rådighed uanset opgavetype.

Fra småt til stort inden for badeværelse

Vi er gerne tovholder på projektet og sørger for alt fra start til slut.

Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, som tæller tømrere, murere, malere, elektrikere og kloakme​stre, kan vi levere en løsning af nyt badeværelse eller renovering af badeværelse, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Tidligere var samtalekøkkener i høj kurs, men i dag oplever vi, at mange ønsker mere specielle og kreative løsninger inden for badeværelser. Her er vi det oplagte valg. Når du samarbejder med VVS FYN, kan du opnå et unikt resultat og et nyt badeværelse eller renovering af badeværelse, der afspejler dine personlige ønsker og behov

Vi klarer selvfølgelig også de mange små opgaver. Hvis cisternen på toilettet løber, hvis faldstammen har gennemtæringer af rust, eller hvis armaturerne er nedslidte, løser vi problemerne hurtigt og effektivt.

Unikke resultater

Vores erfarne medarbejdere er altid villige til at yde det ekstra, der skal til, for at sikre dig et unikt resultat til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et nyt badeværelse, eller renovering af badeværelse, er du velkommen til at kontakte VVS FYN allerede i dag på telefon 26 15 22 55 eller skrive til os på e-mail info@vvs-fyn.dk

Firmainfo

VVS FYN ApS

CVR: 33876114

Adresseinfo

​Æblehaven 22

5462 Morud

​Kontaktinfo

Telefon: 26 15 22 55

E-mail: info@vvs-fyn.dk