Tagarbejde med tagrender i Odense

Taget bliver mærket af vind og vejr. Derfor kræver det vedligeholdelse og tagarbejde, hvis det skal holde i mange år, og hvis risikoen for store skader skal mindskes. God vedligeholdelse og tagarbejde gavner både taget og din økonomi. Vi benytter zinktagrender til tagarbejde, som er nemmere at vedligeholde, og zinktagrender holder også længere.

Vi udfører også inddækning, så du undgår vandskader.

Eternit- og naturskifer - Zinktagrender

Hos VVS FYN har vi stor erfaring med såvel tagrenoveringer som montering af nyt tag og andet tagarbejde med zinktagrender.

Vi kan være behjælpelige, hvad enten det er eternit- eller naturskifer, ligesom vi også tilbyder tagservice og andet tagarbejde, hvor vi løbende ser taget efter for skader og samtidig renholder tagrender samt nedløbsrør. Vores blikkenslagere tilbyder også udskiftning af dine gamle tagrender og opsætning af zinktagrender. Uanset opgaven på tagarbejde kan vi klare det.

Inden opgaven på tagarbejde påbegyndes, kommer vi gerne ud til dig og ser på opgaven, så vi opnår en fælles forståelse for projektet. Det er i sidste ende med til at give det bedst mulige resultat. Vi tilbyder også gerne at bruge andet end zinktagrender.

Alle former for tagarbejde på Fyn og i Odense

VVS FYN har i mange år leveret kvalitetsløsninger inden for tagarbejde med bl.a. zinktagrender til en bred vifte af kunder, i og omkring Odense.

Vi håndterer både store og små opgaver for private, erhverv og offentlige instanser. Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du kan få fuldt udbytte af vores knowhow inden for tagarbejde med zinktagrender.

Kontakt os på telefon 26 15 22 55 for at høre mere. 

Firmainfo

VVS FYN ApS

CVR: 33876114

Adresseinfo

​Æblehaven 22

5462 Morud

​Kontaktinfo

Telefon: 26 15 22 55

E-mail: info@vvs-fyn.dk