Blikkenslager i Odense

VVS Fyn udfører blikarbejde med kvalitet i højsædet

Det vigtigste for os er altid, at vores kunder er tilfredse med det blikkenslager arbejde, vi udfører. Derfor ser vi det også som en naturlig del af vores arbejde at sørge for, at kvaliteten af vores løsninger altid lever op til kundernes forventninger.

Vi udfører blikarbejde for både private og erhverv

Uanset om det er tagrenderne, der er blevet slidte og trænger til en udskiftning, om det er tagbeklædningen, der skal repareres, eller om det er en facade, der skal inddækkes, har vi erfaringen og den faglige stolthed, indenfor tagarbejde, til at udføre opgaven til fuld tilfredshed.
Det er mindre relevant for os, om du kommer til os som privat- eller erhvervskunde – det vigtigste for os er, at du er tilfreds med vores løsning, når du kommer til os med et problem.

Service er en naturlig del af vores blikarbejde på Fyn

Når vi siger, at vi sætter kvalitet i vores arbejde højest, gælder det naturligvis også kvaliteten af den service, vi tilbyder vores kunder. I den forbindelse tilbyder vi at komme ud og rådgive dig til den helt rette løsning til blikarbejdet i Odense og på resten af Fyn – for hvis ikke vores kunder får glæde af vores viden og erfaring, hvem skulle så?

Skal du have udført blikarbejde?

Så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud og tilbyder naturligvis også gerne vores rådgivning og ekspertise, så du er sikker på, at du får den rette løsning. Kontakt os her

Firmainfo

VVS FYN ApS

CVR: 33876114

Adresseinfo

​Æblehaven 22

5462 Morud

​Kontaktinfo

Telefon: 26 15 22 55

E-mail: info@vvs-fyn.dk